-
Forma din silicon pentru monoportii Pavoni Gourmand, arahide , Peanut by Felix Lo Basso, 24 cavitati, 300×175mm, 47×19×16mm, 7 ml
117.99lei117.99lei (inclusiv TVA)× -
Forma din silicon pentru decor, fagure, Stencil Miele by Titouan Claudet, 160x160x1 mm
89.99lei89.99lei (inclusiv TVA)× -
Forma din silicon, Pavoni Twirl by Emmanuele Forcone, 8 cavitati, 240x140mm, Ø60x8mm
145.99lei145.99lei (inclusiv TVA)× -
Cantar digital cu tava din sticla, Vidro, capacitate maxima 5 kg
118.99lei118.99lei (inclusiv TVA)× -
Termometru analogic din inox pe baza de ulei pentru lichide, 40-200ºC
65.99lei65.99lei (inclusiv TVA)× -
-
Forma din silicon pentru prajituri inima, Silikomart Amorini, 8 cavitati
80.99lei80.99lei (inclusiv TVA)×
Forma din silicon pentru monoportii pastaie de vanilie, by Cédric Grolet, 10 cavitati, 225×32×35mm, 80 ml
PX43105 Vanilla este o forma Pavoflex din silicon platinum 100%, creata de Pavoni Italia in colaborare cu cofetarul Cédric Grolet, pentru a reproduce fidel forma de pastaie de vanilie in deserturi individuale elegante.
Dimensiuni matrita: 400 × 300 mm
Numar cavitati: 10
Dimensiuni cavitate: 225 × 32 × 35 mm
Volum cavitate: 80 ml
Material: silicon alimentar
Temperatura de utilizare: de la –40 °C pana la +280 °C
Compatibilitate: cuptor, congelator, microunde, blast-chiller
Se poate spala la masina de spalat vase
190.99lei cu TVA
PX43105 Vanilla este o forma Pavoflex din silicon platinum 100%, creata de Pavoni Italia in colaborare cu cofetarul Cédric Grolet, pentru a reproduce fidel forma de pastaie de vanilie in deserturi individuale elegante.
Dimensiuni matrita: 400 × 300 mm
Numar cavitati: 10
Dimensiuni cavitate: 225 × 32 × 35 mm
Volum cavitate: 80 ml
Material: silicon alimentar
Temperatura de utilizare: de la –40 °C pana la +280 °C
Compatibilitate: cuptor, congelator, microunde, blast-chiller
Se poate spala la masina de spalat vase
| Material | Silicon |
|---|---|
| Lungime Totala | 40 cm |
| Latime Totala | 30 cm |
| Culoare | Negru |
| Volum | 80 ml |









Recenzii
Nu există recenzii până acum.